Kod Kärcher kućnih uređaja za čišćenje u prvom redu se radi o manjim uređajima za čišćenje nego što je to slučaj u profesionalnom sektoru. Garden sektor pre svega obuhvata sisteme za zalivanje koji  funkcionišu sa visokim stepenom efikasnosti, čuvajući resurse. Na taj način Kärcher pomoću svojih proizvoda nudi odgovarajuće rešenje za svaki problem u čišćenju. Verovatno najpoznatiji uređaj je Kärcher kompresorski čistač. Ipak nezavisno od toga preduzeće nudi veliki broj drugih uređaja za čišćenje u sektoru Home & Garden kao što su na primer parni čistač ili usisivač za prozore.

U nastavku možete pogledati kompletan asortiman kućnih uređaja.

KOMPRESORSKI ČISTAČI

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher kompresorskih čistača.

MULTIFUNKIONALNI USISIVAČI

Sa višenamenskim usisivačima, usisivačima za pranje, te usisivačima pepela i usisivačima za suvo usisavanje firme Kärcher idealno ste opremljeni za sve moguće vrste čišćenja. Posebni filterski sistemi i individualni pribori ovim robustnim usisivačima omogućavaju brzo i ujedno temeljno usisavanje različitih vrsta nečistoće ili potpuno odstranjivanje tvrdokornih mrlja s tekstilnih površina.

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher višenamenskih usisivača, usisivača za pranje tepiha, usisivača za pepeo i usisivača za suvo usisavanje.

Kärcher višenamenski usisivači izuzetno su robustni i idealno opremljeni za brzo i temeljno čišćenje svih područja u kući ili izvan kuće – npr. u podrumu, u garaži ili na terasi. Bilo da se radi o suvoj ili mokroj, krupnoj ili sitnoj nečistoći: Zahvaljujući svojoj idealnoj opremi pouzdano odstranjuju svaku vrstu nečistoće. A zbog svoje veoma velike snage usisavanja, kao i posebno razvijenih mlaznica moguće je lako usisati čak i veće čestice nečistoće.

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher višenamenskih usisivača.

ČISTAČI ZA TVRDE PODOVE

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher čistača za tvrde podove.

 

PARNI ČISTAČI

Parni čistači Kärcher pružaju besprekornu čistoću u čitavom domaćinstvu, pa možete biti sigurni da je sve dubinski očišćeno, i to u celosti bez hemikalija. Zahvaljujući vrhunskom učinku čišćenja vodena para uklanja  sve bakterije u domaćinstvu, ostavljajući za sobom higijensko i zdravo životno okruženje. Bilo da se radi o kuhinji, kupatilu, podovima, pa čak i peglanju.

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher parnih čistača.

 

USISIVAČI

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher usisivača.

 

AKUMULATORSKI USISIVAČI ZA PROZORE

Bez tragova. Brz. Multifunkcionalan. Bežični usisivač prozora osigurava čistoću bez tragova – i bez kapanja prljave vode. Brzo i efikasno će očistiti ne samo prozore, već i sve glatke površine poput ploča za kuvanje, ogledala, vrata i pločica.

 

STANICE SA PARNIM PEGLAMA

Peglanje i čišćenje parom o istom trošku. Pomoću pare se pegla i čisti u domaćinstvu. Kärcher sistem za peglanje na paru kombinuje obe funkcije. On je sa svojim specifičnom konceptom pogodan za čišćenje podova kao i za tkanine. Sa aktivnom daskom za peglanje!

 

AKUMULATORSKE METLE

Brži od usisivača – ugodniji od metle. Akumulatorske metle se upotrebljavaju onda kada je usisavanje skupo, a konvencionalno metenje previše neugodno. Podesne za povremeno čišćenje tepiha, laminata ili pločica. Sasvim bez neugodnog kabela i nepotrebnog savijanja!

 

ELEKTRIČNI STRUGAČ LEDA

Zahvaljujući rotirajućem disku i robusnim plastičnim oštricama, strugač leda lako uklanja i najtvrđi led s prozora automobila u samo jednom potezu. Ako se EDI 4 nalazi u stanju mirovanja, dovoljan je blagi pritisak odozgo da bi disk za skidanje leda počeo da se okreće: led će nestati kao čarolijom. Ako se oštrice istroše, disk strugača se može zameniti bez alata (disk se nabavlja kao rezervni deo). Savremeni i kompaktni dizajn sa zaštitnim poklopcem osiguravaju lako rukovanje i odlaganje. Jedno punjenje baterije dovoljno je za nekoliko korišćenja. Integrisana LED lampica treperi kada uređaj treba napuniti.

PREČIŠĆIVAČI VAZDUHA

Prečišćivač vazduha AF 50 sa tehnologijom laserskog senzora, automatskim režimom, displejem, H13 filtracijom i filtracijom kroz aktivni ugalj uklanja patogene, sitnu prašinu, alergene i mirise iz prostorija veličine od 50 do 65 m2.

ČISTAČ DVORIŠTA

Čistač terasa PCL 4 temeljno i ravnomerno odstranjuje prljavštinu sa drvenih terasa zahvaljujući rotirajućim četkastim valjcima i integrisanim raspršivačem vode.

PARNI USISIVAČ

Čišćenje parom, mokro i suvo usisavanje. Kärcher parni usisivači čiste trostruko – po želji, čak i u samo jednom radnom koraku. Sa svestranim aparatima Vam je domaćinstvo čisto i imate ga u malom prstu. Jednostavno, pogodno, uz uštedu vremena i bez hemije.

 

MAŠINE ZE METENJE

Čistite kao profesionalci. Adio metle i đubrovnici: Pomoću Kärcher mašina za metenje staze, ulice, ulaz i dvorište čistite do 5 puta brže. Uređaji đubre transportuju u odgovarajuće rezervoare za đubre. Komforno, brzo, čisto – i temeljno!

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher mašina za metenje.

 

MOBILNO ČIŠĆENJE

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher mašina za mobilno čišćenje.

 

SISTEMI ZA ZALIVANJE

Kärcherov opsežan asortiman za navodnjavanje nikako ne ostavlja ljubitelje bašte ravnodušnima. Međusobno savršeno usklađeni proizvodi za navodnjavanje i pumpe osiguravaju odgovorno postupanje s prirodnim resursima. Tako se optimalno i ekološki opravdano koristi skupocena voda. Inovativna tehnika i precizni senzori garantuju dotok vode u tačnoj količini potrebnoj biljkama za rast.

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher prskalica, pištoljs, sprinklera, creva, automata  za navodnjavanje, pumpi, sistema za creva i sistema  za odlaganje.

Automati za navodnjavanje – samoposluga za Vaše cveće. Čak i kada ste na godišnjem odmoru ne morate da se brinete o bašti: Kärcherovi automati za navodnjavanje upravljaju Vašim sistemom za navodnjavanje tačno prema planu.

 

PUMPE

Bilo da kuću i baštu snabdevate trhničkom vodom iz alternativnih izvora vode ili biste želeli da neželjenu vodu jednostavno i brzo ispumpate, Kärcher nudi pumpu za sve potrebe i oblasti primene. Kärcher potisne pumpe transportuju kišnicu i podzemnu vodu iz bureta, cisterne i bunara uz dovoljno pritiska do tamo, gde je to neophodno. Tako mogu da se realizuju štedljivo navodnjavanje bašte, kao i kućno snabdevanje vodom toaleta i mašine za pranje. Nasuprot tome pumpe za odvodnjavanje uklanjaju neželjenu vodu ili vodu koja više nije neophodna.

Sa Kärcher uronjenim pumpama je moguće da se čista i prljava voda brzo i jednostavno iscrpi, ispumpa i pretoči.

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher potapajućih pumpi za odvodnjavanje.

 

SREDSTVA ZA ČIĐĆENJE I NEGU

Čistoća uz pomoć odgovarajućih sredstava. Zajedno sa sredstvima za čišćenje koja s u precizno određena i prilagođena zadacima Kärcher uređaji za čišćenje donose maksimalan učinak.

„Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki asortiman  sredstava za sve zadatke u čišćenju vezano za kuću i baštu.

 

BAŠTENSKI ALATI

„Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki asortiman  Kärcher  baštenskih alata:

  • Akumulatorskih kosilica za travu
  • Akumulatorskih trimera  za travu
  • Akumulatorskih makaza za živu ogradu
  • Akumulatorskih motornih testera
  • Akumulatorskih makaza  za travu i žbunje
  • Akumulatorskih alata za uklanjanje korova
  • Akumulatorskih duvača lišća