Kärcher u profesionalnoj kategoriji nudi uvek pravo rešenje za održivo čišćenje koje čuva životnu sredinu. Takođe ovde nudimo poznate kompresorske čistače sa profesionalnom opremom; kao i kompresorske čistače ili mašine za metenje i usisavanje i veliki broj drugih efikasnih uređaja za čišćenje koji štede energiju.

U nastavku možete pogledati kompletan asortiman profesionalnih uređaja:

KOMPRESORSKI ČISTAČI

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher kompresorskih čistača sa zagrevanjem ili bez zagrevanja, sa elektro ili motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, mobilno ili stacionarno.

Pomoću vruće vode kompresorski čistači čiste još bolje kod konstantnog pritiska. Kärcher uređaji se ističu maksimalnim komforom prilikom rukovanja i najmodernijom tehnologijom .

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher kompresorskih čistača  na vrelu vodu i to u: super klasi, srednjoj klasi, kompaktnoj klasi, vertikalnoj klasi, specijalnoj  klasi, HDS Trailer (prikolica), motor sa unutrašnjim sagorevanjem

MAŠINE ZA METENJE I USISAVANJE

Maksimalan učinak pri čišćenju – uvek i na svakom mestu Od ručnih mašina za čišćenje preko Walk-Behind i Ride-on mašina pa do naročito snažnih i robusnih industrijskih mašina za čišćenje sa sedištem. Fino čišćenje u svakom trenutku sa pouzdanom i inovativnom Kärcher-tehnologijom.

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher mašine za metenje i usisavanje nasedne i ručne mašine za metenje i usisavanje

 

MAŠINE ZA ČIŠĆENJE TEPIHA

Kärcher čistači tepiha su robusni, velike snage i sa višestrukom primenom u efikasnom temeljnom čišćenju i održavanju tepiha i uklanjanju mrlja sa tekstilnih površina. Sa odgovarajućim priborom i sa Kärcher čistačima tepiha se do dubine vlakana čiste i tapacirani nameštaj i sedišta automobila.

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher uređaja za raspršnu ekstrakciju, mašina za čišćenje tepiha i duvača vazduha.

 

PARK & CITY REŠENJA

Oprema i tehnologija sa kojom možete postići više na otvorenom prostoru Nova serija akumulatorskih uređaja za rad Kärcher Park&City Solutions sa 50-V-tehnologijom po pitanju snage nudi ekvivalentnu alternativu prema benzinskim uređajima. Alternativa koja je sa jedne strane slobodna od izduvnih gasova i pri tome štiti korisnika i okolinu. Sa druge strane imaju veliku prednost kada je reč o području osjetljivo na buku, kao što su stanbeni prostori, škole i njihove okoline i bolnice, jer su mnogo tiši i time optimalno podržava komunalna vozila kod svakodnevnog čišćenja i nege ulica, trotoara, travnjaka i zelenila. Duvači lišća i motorne testere su početak cele serije akumulatorskih uređaja za rad Park- & City Solutions-a.

PROFESIONALNI PARNI ČISTAČI

Higijensko čišćenje bez sredstava za čišćenje. Kärcher paročistači & parousisivači čiste ekonomično i higijenski – bez hemije. Široka lepeza ponuđenog pribora čini aparate svestranim na svim tvrdim podovima, staklenim i keramičkim površinama. A očiste se i armature i tekstilne površine.

 

PROFESIONALNI USISIVAČI

Kärcher parni usisivači se ističu visokim komforom prilikom rukovanja i efikasnom snagom čišćenja na svim tvrdim površinama. Širok asortiman pribora garantuje ciljano čišćenje.

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher usisivača.

PROFESIONALNI USISIVAČI ZA PROZORE I POVRŠINE

Window Vac Professional WVP 10 mokri usisivač za glatke površine svih vrsta. Sa ovim robustnim, profesionalnim ručnim uređajem možete čistiti bez napora i bez tragova: horizontalno, u normali ili čak iznad glave. Savršeno za čišćenje prozora, pločica, vitrina, vinskih ormara itd.

PROFESIONALNA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE I NEGU

Bez obzira na to da li se radi o površinama, predmetima, podovima ili čak vazduhu, patogeni kao što su virusi, bakterije ili gljivice prisutni su svuda.. Zahvaljujući svojim efikasnim rešenjima iz oblasti dezinfekcije i higijene, Kärcher daje jedinstveni odgovor na svaku potrebu, za svako okruženje i svaku primenu.

U ponudi „Neven-komerc“ d.o.o.  ima veliki izbor Kärcher sredstva za čišćenje i negu Professional.

  

INDUSTRIJSKI USISIVAČI / OTPRAŠIVAČI

Od mobilnog uređaja do postrojenja za usisavanje ili otprašivanje Visok stepen usisne snage za sve zahteve: Sa odgovarajuće opremljenim Kärcher mokrim/suvim usisivačima u industrijskom sektoru usisavajte čak i tečnosti i zapaljivu prašinu.

Industrijski usisivači su konstruisani za stacionarno ili mobilno usisavanje suvih i vlažnih opiljaka, grube prašine i sličnih čestica koje se talože. Industrijski usisivači rade sa visokim potpritiskom pri relativno malom protoku vazduha.

   

KOMUNALNA TEHNIKA

Rešenje za čistoću na otvorenom prostoru. Kärcher komunalne mašine sa 26 KS do 84 KS nude suverene usluge za svaku namenu. A erfektnim rezultatima, robusnošću dokazuju skoro bezgranične mogućnosti angažovanja.

Za konstantnu profesionalnu pripremu na velikim parkirnim površinama, izložbenim i industrijskim terenima. Usavršena i efikasna Kärcher tehnologija se brine za pouzdane rezultate.

SISTEMI ZA PRANJE VOZILA

Ekonomično čišćenje putničkih i teretnih vozila. Kärcher nudi kompletan asortiman sistema za unutrašnje i spoljašnje čišćenje putničkih i namenskih vozila: Portal i SB-automatske perionice su ubedljive zbog ekonomičnosti, dugog veka trajanja i savršenih rezultata čišćenja. A pri tome su štedljive u potrošnji vode i štite životnu sredinu. Naš fleksibilni koncept je kompletno napravljen po meri Vaših potreba – od planiranja do individualnog formiranja. Kärcher je već decenijama uspešan proizvođač automatskih perionica.

Kärcher portal automatske perionice čiste ekonomično i istovremeno u skladu sa životnom sredinom. Za pumpe za točenje goriva, auto kuće, centre za pranje, kao i za tržne centre i super-markete.